nl
nl fr en

100% aandacht schenken?


Delen met iemand
Afdrukken voor later

Private Cinema - je eigen privé bioscoopervaring met seaview

Het summum van beeld en klank in een modern Japans interieur

  • Je laten meeslepen door je favoriete film of een live-optreden?
  • Een overweldigende filmervaring met het summum van beeld en geluid?
  • In alle privacy genieten in een prachtig design decor met Japanse invloeden?
  • Zonder dat je met iets of iemand anders rekening hoeft te houden?
  • ’s Avonds tussendoor genieten van een adembenemend panoramisch zeezicht van Duinkerke tot Zeebrugge? 
  • Overdag je Japanse Seaview Dreams-bed omtoveren tot een privé bioscoop met 100% verduisterde gordijnen, die tegelijk de sublieme geluidskwaliteit nog verbeteren?
Je eigen privébioscoop mét Seaview
In het exclusieve UmiNooz appartement vind je jouw nieuwe thuis, zelfs wanneer je je wilt opgaan in een film of live-optreden.
Vanuit je Seaview Dreams bed - waarin je ook overnacht -  geniet je van een onvergetelijke bioscoopervaring.
Het grote scherm brengt bewegende beelden verbazend kleurrijk tot leven. De indrukwekkende surround sound dompelt je onder in een andere wereld. Met slechts één druk op de iPad bevind je je in het ultieme filmparadijs of geniet je van een live-optreden vanop de eerste rij.
Het is gemakkelijk en comfortabel, helemaal naar jouw wens.

En voor of na de betoverende voorstelling? Dan kan je tot rust komen en je geest laten kalmeren terwijl je geniet van het adembenemende 270°-Seaview uitzicht bij UmiNooz...

In alle vrijheid 
Als privé bewoner van het UmiNooz appartement kies je zelf je film of live-optreden en het is meteen showtime! Geen gedoe meer met het vinden van een goede zitplaats of het aanschuiven in de rij.
Hier hoef je ook niet op de klok te letten. De ultieme bioscoopervaring beleef je in alle luxe en comfort van je eigen privé UmiNooz appartement, jouw exclusieve thuis.
In dit prachtige Japanse interieur geniet je van jouw persoonlijke voorstelling, helemaal naar jouw wens.
Of je nu helemaal aangekleed bent of alleen een badjas draagt, met jouw favoriete kleursferen en heerlijke hapjes wordt dit een originele, intieme en gezellige ervaring om samen van te genieten!

Bij UmiNooz ben jij de regisseur van je eigen filmavond. Breng je favoriete blu-ray's en DVD's mee, of maak gebruik van je Netflix of Disney+ account om de film te kijken die je echt wilt zien. Geen beperkingen of compromissen, maar pure vrijheid en keuze.
Bij ons heb je de volledige controle over jouw entertainment, zodat je kan genieten van de films en series die jou het meest boeien.

Eenvoudig met onze speciale Nooz-app
Bij UmiNooz hoef je niet eens je eigen iPad mee te nemen. We hebben speciaal voor jou een topexemplaar klaarliggen, voorzien van een speciale Nooz-app. Met deze app kun je direct aan de slag. Pas de kleursferen aan naar jouw voorkeur en geniet van de sublieme geluidsinstallatie. Je kan zelfs inloggen op Spotify en jouw persoonlijke afspeellijst afspelen. Laat je verbazen door de ongeëvenaarde geluidskwaliteit: helder, rijk en overweldigend. Bij UmiNooz streven we ernaar om jou de ultieme muziekervaring te bieden, zoals je die nog nooit eerder hebt gehoord.gastenboek

fotoboek

persboek

is nooz voor mij?
stuur mij de noozletter
contacteer ons
Volg ons
Delen via

VTM Nieuws

erkent Nooz!© 2024 UmiNooz - Created by TOP