nl
nl fr en

100% aandacht schenken?


Delen met iemand
Afdrukken voor later

Privé diner met Seaview - een feest voor al je zintuigen

Tafelen in alle privacy met onvergetelijk uitzicht en je persoonlijke kleur- en klanksfeer

  • Ooit al getafeld met een adembenemend 270°- uitzicht over de hele Belgische kust? 
  • Romantisch en ongestoord met zijn tweeën?
  • In volledige privacy, zonder obers of andere gasten om je heen?
  • Aan een chique jacuzzi, een vijfsterrenbar of stijlvol panoramaterras?  Altijd met zeezicht?
  • Helemaal op maat, met kleursferen en sublieme sounds die je zelf kiest?
  • Genieten van een all-in diner of privébrunch, op voorhand extern geleverd zodat je niet meer in de kleren hoeft, zonder keuzestress of storing door andere mensen?
Ver weg van restaurants
Bij Nooz draait alles om privacy en jouw totaalbeleving, waar het eten maar één onderdeel is.We regelen externe leveranciers voor jou: alles op afstand en ruim van tevoren. Zo kan je vanaf het eerste moment genieten : geen keuzestress, geen gedoe met obers die je voortdurend storen, geen gemeenschappelijke ruimtes. Je hebt enkel je eigen privé UmiNooz appartement, zonder andere afleiding. UmiNooz ligt mijlenver weg van de commerciële exploitatie en uitbating zoals bij restaurants.

Volledige privacy staat centraal in je privé UmiNooz-appartement. Hier diner je wanneer en hoe jij dat wilt. Je hoeft dus geen rekening te houden met openingstijden of kledingvoorschriften. En waar wil je tafelen? In de Sea Bar, bij de Sea Jacuzzi of liever buiten op het terras? De keuze is aan jou.
Alles bij UmiNooz is maatwerk.  Dat geldt niet alleen voor je eten, maar ook voor het prikkelen van al je zintuigen. Kies je eigen kleursferen en geniet tijdens het diner van je favoriete muziek.Dat is de ultieme luxe van tijd, privacy en maatwerk die alle restaurants overtreft. 

Food experience voor al je zintuigen
Nooz denkt aan al je zintuigen. Geniet tijdens het eten van je favoriete muziek, die perfect wordt afgespeeld op onze hoogwaardige geluidsinstallatie. Met een eenvoudige druk op de knop kan je de ruimte vullen met kleuren, sferen en beelden die passen bij jouw stemming. Alles wordt op maat gemaakt voor een onvergetelijke culinaire ervaring - ontbijt of diner.
Zo wordt dit een moment van 100% quality time voor jou en je partner, in volledige privacy.
Geen storende factoren, geen tijdsdruk, geen toeristen, geen obers. Het draait allemaal om jullie ultieme beleving.

Zintuigelijk privé diner voor twee
Als VIP privé bewoner van het prachtige UmiNooz appartement kan je echt alles loslaten. 
Je hoeft niet eens te zorgen voor de organisatie van je maaltijden. Of je nu zin hebt in sushi, poke bowl, fruits-de-mer, vleesklassiekers, wij kennen de cateraars en externe leveranciers die precies bezorgen wat jij wilt. Je stelt je eigen fine dining-pakket samen en kiest de genotsdranken die daar perfect bij passen.
Of je nu een royale of extra exclusieve ervaring wilt, met of zonder dessert, wijn of mocktails... wij regelen alles volgens jouw wensen.
Wij zorgen ervoor dat jouw culinaire ervaring bij UmiNooz wordt geleverd.
Op die manier hoef je je niet meer druk te maken over 'je op tijd aankleden' en kan je in alle luxe, privacy en rust samen genieten van een heerlijke maaltijd. En terwijl je geniet blijf je kijken naar het adembenemende uitzicht vanop de 21ste verdieping.

Kies zelf je UmiNooz dining table
Bij UmiNooz word je niet alleen culinair verwend, maar ook op andere manieren in de watten gelegd.
Onze luxe lounge biedt zoveel mogelijkheden dat je zelf kan kiezen wáár je wilt dineren of ontbijten.
Geniet van een onvergetelijk ontbijt op het ruime terras met een adembenemend zeezicht. Of laat je betoveren door de unieke sfeer van de prachtige indoor Sea Jacuzzi. Als je een chique en ruime setting verkiest, is de royale Sea Bar de perfecte plek voor jou.
Waar je ook besluit te tafelen, je kan altijd rekenen op een adembenemend uitzicht over de zee.gastenboek

fotoboek

persboek

is nooz voor mij?
stuur mij de noozletter
contacteer ons
Volg ons
Delen via

VTM Nieuws

erkent Nooz!© 2024 UmiNooz - Created by TOP